آموزش برق ساختمان, مقالات برق, ویدیو های آموزش برق

باز كردن درب پاركينگ با موبايل

باز كردن درب پاركينگ با موبايل

جک‌های پارکینگی از ایده‌های نسل نوین در فضاهای ساختمانی هستند که باعث تحولی بزرگ در بهره‌مندی از فضای مشاعات ساختمان‌های بزرگ و حتی ساختمان‌های کوچک و ویلایی شده‌اند. این جک‌ها بدون نیاز به حضور افراد و با استفاده از سیستم‌های کنترل هوشمند از طریق راه دور کنترل می‌شوند.

باز كردن درب پاركينگ با موبايل یکی از جذاب‌ترین و در عین ‌حال هوشمندانه‌ترین روش کنترل راه دور درب‌های ساختمانی است.

در آموزش های گذشته بازکردن درب پارکینگ از طریق آیفون تصویری را خدمت شما آموزش دادیم و در این آموزش به باز كردن درب پاركينگ با موبايل خواهیم پرداخت.

همه ما از امکان بهره‌مندی گوشی‌های هوشمند برخوردار هستیم و در تمامی این گوشی‌ها از قابلیت‌های WiFi استفاده ‌شده است. در کنترل جک پارکینگی از طریق موبایل نیز قرار است تا با استفاده از قابلیت کنترل WiFi گوشی‌های هوشمند برای باز و بسته شدن درب‌های بزرگ ساختمانی استفاده کنیم.

در ویدیوی زیر به چگونگی سیم‌بندی و کنترل پارکینگ با موبایل پرداخته ایم:

تجهیزات مورد نیاز جهت باز كردن درب پاركينگ با موبايل

برای بهره‌مندی از قابلیت کنترل راه دور جک پارکینگی آن‌هم از طریق گوشی‌های هوشمند به ماژول درب بازکن موبایل نیاز دارید. این ماژول قرار است تا در کنار باکس جک پارکینگی نصب شده و کنترل آن را از طریق راه دور و فرمان گوشی هوشمند در اختیار داشته باشد.

در فیلم آموزشی تهیه‌ شده گروه کالنجی از ماژول درب بازکن موبایل برند سیموت (Simot) استفاده ‌شده است. این ماژول دارای یک اپلیکیشن تخصصی است که برنامه آن در داخل گوشی موبایل نصب شده و با ارائه شماره سیم‌کارت می‌توانید رمز ورود و فعال‌سازی آن را انجام دهید. تنظیمات ماژول درب بازکن موبایل نیز از داخل همان فضای اپلیکیشن انجام می‌شود.

سیم‌بندی ماژول درب بازکن موبایل

کنترل جک پارکینگی از طریق موبایل با نصب ماژول تخصصی راه‌اندازی می‌شود. اما در قدم نهایی لازم است تا ماژول مربوطه ارتباط فیزیکی مناسب با باکس جک پارکینگی داشته باشد.

در تصویر زیر نحوه سیم بندی این ماژول را مشاهده می کنید:

باز كردن درب پاركينگ با موبايل

روش سیم‌بندی ماژول Simot ساده است و در کل به سیم‌بندی بخش تغذیه و بخش فرمان محدود می‌شود. در ماژول درب بازکن برند Simot چهار ترمینال با نام‌های +12V، GND، NO1 و COM1 تعبیه شده‌ است. از ترمینال‌های +12V و GND برای اتصال الکتریکی تغذیه ۱۲ ولت DC استفاده می‌شود.

لازم به ذکر است که این ماژول دارای یک آداپتور مستقل ۱۲ ولت DC است که با برق ۲۲۰ ولت تک فاز کار می‌کند. از ترمینال‌های NO1 و COM1 نیز به ‌ترتیب برای اتصال به ترمینال‌های Start و COM باکس جک پارکینگی استفاده می‌شود.

به ‌این ‌ترتیب مرحله سیم‌بندی ماژول برای کنترل جک پارکینگی با موبایل انجام‌ شده است. حالا ماژول مربوطه پس ‌از برقراری تغذیه‌ ۱۲ ولت فعال است و کنترل آن از طریق آنتن WiFi در ارتباط با اپلیکیشن موبایل انجام خواهد شد.

مکانیزم کارکرد ماژول درب بازکن موبایل

این ماژول با استفاده از کنترل رادیویی و با بهره‌مندی از سیگنال موبایل کار می‌کند. در اپلیکیشن طراحی ‌شده این ماژول اجازه فعال‌سازی توسط چندین شماره خط تلفن پیش‌ بینی ‌شده است که مدیریت آن توسط یک گوشی و یک خط انجام خواهد شد. به ‌این ‌ترتیب که یک فرد مسئول که می‌تواند مدیر ساختمان باشد، در بخش تنظیمات اپلیکیشن می‌تواند اجازه فعال‌سازی توسط افراد دیگر را صادر نماید. در عین ‌حال این سیستم عملکرد دقیق و کاملاً امنیتی دارد. اما در کل لازم است تا در حفظ کدهای امنیتی اپلیکیشن دستگاه مراقبت‌های لازم را داشته باشید و اجازه ندهید که مجوز فعال‌سازی آن به‌ راحتی در اختیار افراد غیرمسئول قرار بگیرد.

1 نظر در “باز كردن درب پاركينگ با موبايل

  1. فردی گفت:

    باسلام وعرض خسته نباشید انشاالله موفق باشید مهندس آیا علت زود قطع شدن کنتاکتور شناور تک فاز چیست باتشکر

خوشحال می شویم نظر یا سوال تان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *