پروژکتور ال ای دی وسیلهای است برای ایجاد روشنایی در مکانهای بسیار وسیع. به عنوان مثال استادیومهای ورزشی، بیلبوردهای تبلیغاتی، سالنهای همایش و تئاتر، استخرها، فضاهای داخلی و خارجی کارخانهها نمونههایی از این اماکن گسترده هستند، که برای ایجاد روشنایی کافی در شب نیاز به پروژکتور نما دارند. همچنین نورپردازی مناطقی مانند نمای خارجی ساختمانها، فروشگاهها و ادارات و همچنین ایجاد جلب توجه در مکانهای کوچکتر مانند پارکها و معابر نیز به وسیله پرورکتور، امکانپذیر است.
پروژکتور نما یا ال ای دی میتواند وسیله بازتاب نور خوبی داشته و میتواند مساحت زیادی را پوشش دهد. طراحی پروژکتورها به گونهای است که بتوان از آنها در مناطق بدون سقف نیز استفاده کرد. ما در ادامه این مقاله قصد داریم تا شما عزیزان را با انواع مختلف پروژکتور و کاربردهای آن آشنا کنیم:
این نوع پروژکتور، نسل جدیدی از پروژکتور محسوب میشود که مجموعهای از دیودها برای ساخت آن، در کنار هم قرار میگیرند.
فهرست مطالب
از مزایای پروژکتور ال ای دی میتوان به امور زیر اشاره کرد:
- طول عمر بالا
این پروژکتور به دلیل آن که از دیودهای ال ای دی تشکیل شده است، طول عمر بالایی دارد.
- سیمکشی ساده
پرورکتور ال ای دی از سیمکشی سادهای بهره میبرد. در نتیجه نصب آن کار چندان دشواری نیست.
- شدت نور قوی
این پرورکتور به دلیل استفاده از لامپهای ال ای دی، نور بسیار قوی را از خود ساطع مینماید.
- سازگار با محیط زیست و سلامت انسان
از آنجایی که در ساخت پروژکتور ال ای دی، از جیوه استفاده نشده است، ترکیبات آن برای محیط زیست و سلامت انسان مضر نیست.
- ابعاد استاندارد و قابل حمل
پروژکتور ال ای دی ابعاد بسیار کوچک و استانداردی دارد. در نتیجه حمل و نقل آن بسیار راحت است.
- مصرف انرژی پایین
انرژی پایینی در پروژکتورهای ال ای دی مصرف میشود و بنابراین، گرمای تولید شده از آن نیز ناچیز است.
پروژکتور SMD
پروژکتور SMD را میتوان نوع دیگری از پروژکتور ال ای دی به حساب آورد. با این تفاوت که در این پروژکتور دیودها از طریق لحیم کاری و بدون ایجاد سوراخ بر روی برد متصل میشوند. این پروژکتور در مقایسه با نوع ال ای دی، چیپهایی دارد که با فاصله بسبار کم بر روی برد در کنار هم قرار گرفتهاند. به علاوه مصرف انرژی SMD بسیار پایینتر از ال ای دی است. این پروژکتور نما، نور را به صورت پراکنده غیر نقطهای و بدون سایه روشن پراکنده میکند. همچنین طول عمر بسبار بالایی نیز دارد.
پروژکتور COB
در این پروژکتور، چیپها به صورت یک به یک در کنار هم قرار گرفتهاند. این چیپها مانند یک نقطه نورانی هستند که اگر پخش کننده استفاده نشود، نور به صورت خیره کننده منتشر خواهد شد. این نوع پروژکتور نیز مانند ال ای دی SMD، مصرف انرژی پایین، بازدهی نوری و طول عمر بالایی دارد.
کاربردهای پرژکتور COB
پروژکتورهای COB برای نورپردازی فضاهای داخلی و خارجی مناسب هستند. آنها در فضاهای تجاری، فضاهای مسکونی، فضاهای باز، نمای ساختمان، نمایشگاه ها، هتل ها و رستوران ها و همچنین فضاهای صنعتی مانند کارخانه ها و سالن های تولید استفاده میشوند.
چیپ های ال ای دی استفاده شده در پروژکتورهای COB دارای عمر طولانی هستند. این موضوع یعنی شما نیاز به تعویض مداوم ندارید و هزینه های نگهداری را کاهش میدهد.
پروژکتور ال ای دی جایگزین مناسبی برای لامپ های پرمصرف هستند؛ چرا که تا حد زیادی از هدر رفت انرژی جلوگیری می کنند. کم مصرف بودن این پروژکتور نما باعث می شود که تا ۸۰% صرفه جویی در مصرف انرژی به عمل آید. به این ترتیب عمر مفید آن بسیار بالا در حدود ۵۰۰۰۰ ساعت خواهد بود. به همین خاطر در کاهش هزینه ها نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت. همچنین به واسطه استفاده از ولتاژ پایین، در هزینه های کابل کشی نیز تا حد زیادی صرفه جویی خواهد شد. در رنگ های تولید شده توسط چراغ، رنگ ها بدون نیاز به فیلتر رنگی با خلوص بسیار بالا و درخشندگی ایجاد می گردند.
منبع: اکووات
این نوشته یک ریپورتاژ آگهی است. انتشار رپورتاژ آگهی در کالنجی